Aktalanfruit

You are here: Home / Aktalanfruit

Eigenaar Ahmet Aktalan van Aktalanfruit loopt al meer dan 30 jaar mee in de fruithandel. Echter, het bord met ‘Aktalanfruit’ prijkt nog maar een 4 jaar aan de gevel. Na meer dan 25 jaar in dienst te zijn geweest bij Fruithandel Rozema heeft hij deze goed draaiende AGF-groothandel overgenomen. 

Ahmet Aktalan is sinds 2010 eigenaar van Aktalanfruit. En in de afgelopen drie jaar weten steeds meer klanten deze groothandel in de Spaanse Polder te vinden.
Met de veelal Turkse klanten bij Aktalanfruit is ook het assortiment een stuk breder geworden. “We zitten bovenop de handel. De vraag van de klant is wat wij leveren. Je ziet daardoor meer Turkse producten in het assortiment dan enkele jaren geleden.

Als je kijkt naar de verandering van de afgelopen 3 jaren, dan is Aktalanfruit steeds meer servicegericht gaan aanbieden. “Het is uiteraard ons vak om de markt te volgen, maar soms is dat stukje extra service nodig om de klant terug te laten komen.”

Aktalanfruit koopt zijn producten veelal in bij Nederlandse importeurs en eens per week rijdt hij naar Brussel om inkopen te doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.